DITA E MËSUESIT

Shkruan: Petrit Saraçini Një krenari të veçantë më jep fakti se jam fëmijë i dy arsimtarëve, pjesë e gjeneratave të para që përhapën arsimin dhe shkollat shqipe në Maqedoni e Kosovë pas Luftës së Dytë Botërore. Këto gjenerata nuk luftuan vetëm analfabetizmin, mungesën e njohurive elementare...

Read more

POLLOG